Kuhmo 1992 ja 1989

Ensimmäinen Pulkkisten sukutapaaminen järjestettiin Kuhmossa 16.7.1989.
Päivän ohjelma alkoi jumalanpalveluksella Kuhmon kirkossa. Varsinainen juhla järjestettiin Piilolan koululla.

Kuva Kuhmolainen 89 Paikallislehti Kuhmolaisen uutiset ensimmäisestä sukujuhlasta. Sukujuhlan ohjelmassa 1989 oli mm. rovasti Voitto Huotarin hartaus, Pertti Ylösen ja Mari Pulkkisen pianonsoittoa, emäntä Aune Pulkkisen lausuntaa, Jorma Pulkkisen yksinlaulua sekä Leo Pulkkisen diaesitys Kuhmon historiasta. Eero Pulkkinen esitti kansanmusiikkia.

Juhlassa perustettiin ensimmäinen sukutoimikunta.

Vuonna 1992

sukujuhlat järjestettiin toisen kerran niin ikään Kuhmossa. 28.6.1992 Pulkkiset päättivät historiallisessa kokouksessa aloittaa  sukuseuran perustamisen valistelut . Valmistelevan sukutoimikunnan puheenjohtajaksi valittiin lappeenrantalainen Arto Pulkkinen.

Sukujuhlan ohjelman  avasi suvun ensimmäinen heimopäällikkö Kalevi Pulkkinen. Kuhmon kaupungin tervehdyksen juhlaan toi kaupunginsihteeri Jorma Karjalainen, joka hänkin on suhde-Pulkkisia.
Sukututkijan puheenvuoron esitti Lappeenrannan kaupunginpuutarhuri Arto Pulkkinen.
Seuraava sukukokous päätettiin pitää Vetelissä.

Illanvietto oli Tauno Kähkösen pihapiirissä. Suonenjoen kanttori Matti Pulkkinen säesti nuotion äärellä vietettyä lauluiltaa.