Sukujuhlat

Sukuseuran toiminnan suurin ja näkyvin tapahtuma on joka kolmas vuosi järjestettävät sukujuhlat.  Kahdet ensimmäiset sukujuhlat järjestettiin Kuhmossa vuosina 1989 ja 1992. Sukuseuran rekisteröinnin jälkeen 1995 sukujuhlat on pidetty Vetelissä, Siilinjärvellä, Joensuussa, Mikkelissä, Ruokolahdella ja Helsingissä. Kesällä 2013 palattiin sukuseuran juurille ja järjestettiin  sukujuhlat  Kuhmossa.

Kuhmo, Lentiira 15.6. – 16.6. 2013

Helsinki, Vuosaari, 19.-20.6. 2010

Ruokolahti, Jaakkiman kansanopisto 16.-17.6.2007
Ruokolahden sukuseuran vuosikokous pidettiin lauantaina. Puheenjohtajaksi valittiin edelleen Joensuun Esa Pulkkinen. Sukukokus jatkui työpajoissa, joissa saatiin tutustua Pulkkis-sukututkimuksiin. Kiertoajelu suuntautui Tuokolahdelle ja Imatralle. Illanvietossa kuultiin mm. Irja Pulkkisen sanoittama laulelma “Jos Pukkisen kanssa aiot naimisiin”.
Sunnuntain sukujuhlassa juhlapuhujana oli kirjailija Riikka Pulkkinen, jonka sukujuuret Kuhmosta. Riika Pulkkisen isän isä,  kotiseutuneuvos Leo Pulkkinen (1924-2012) oli seuran ensimmäinen kunniajäsen.

Mikkeli, Anttola 10 – 11.7.2004
Mikkelin sukujuhlat pidettiin Mikkelin AMK:n tiloissa. Sukujuhlakokonaisuuten sisältyi lauantain vuosikokous, Pulkkisten kotipesän muistolaatan paljastaminen Anttolassa Pylkkisten suvun juurilla. Pulkkiset lähtivät levittäytymään Anttolasta 1500-luvulla  kohti Pohjois-Savoa ja Kinuuta.  Illanvietto vietettiin Ollinmäen viinitilalla. Sukuseuran vuosikokouksessa puheenjohtajaksi valittiin edelleen jatkamaan Esa Pulkkinen, Joensuusta.

Joensuu, 2001

Siilinjärvi, 1998

Veteli, Pulkkila, 1995

Kuhmo 27.-28.6. 1992
Kuhmon sukukokouksessa päätettiin sukuseuran perustamisesta. Sukutoimikunnan ensimmäiseksi puheenjohtajaksi valittiin Lappeenrannan kaupungin Arto Pulkkinen. Muiksi sukutoimikunnan jäseniksi valittiin Kalevi Pulkkinen Kuhmosta, Kalevi Pulkkinen Vaajakoskelta, Tuomo Pulkkinen Nurmeksesta, Teuvo Pulkkinen Vetelistä, Matti Pulkkinen Outokummusta, ja Väinö Pulkkinen Oulusta. Sukukokoukseen osallistui n. 200 henkeä.

Kuhmo 16.7. 1989
Pulkkisten ensimmäinen sukujuhla pidettiin Piilolan koululla Kuhmossa kesällä 1989. Juhlajumalanpalveluksen jälkeen kokoonnuttiin syömään ja sitten koulun juhlasaliin. Ohjelmassa oli mm. musiikkia, rovasti (myöhemmin piispa) Voitto Huotarin hartaus, lausuntaa, Leo Pulkkisen diaesitys Kuhmon historiasta sekä sukutoimikunnan perustaminen.