In memoriam Kimmo Pulkkinen

Kimmo Pulkkinen

Suurlähettiläs Kimmo Pulkkinen 11.7.1943 – 14.4.2016

Pulkkisten sukuseuran pitkäaikainen hallituksen jäsen suurlähettiläs Kimmo Pulkkinen menehtyi 14.4.2016 vakavan sairauden murtamana.Hän oli syntynyt 11. heinäkuuta 1943 Jääsken Ensossa.

Kimmo oli kantava voima Helsingin sukukokouksen suunnittelussa ja toteuttamisessa kesäkuussa 2010. Kimmon panos oli merkittävä myös Ruokolahden – Rautjärven alueen Pulkkisten sukukirjaprojektissa. Kirja ilmestyi joulukuussa 2015.

Kimmo oli mainio seuramies sukuseuran kokoontumisissa ja toi kansainvälistä kokemustaan myös sukuseuran hyväksi.

Pulkkisten sukuseura esittää surunvalittelunsa Kimmon läheisille.

Muistokirjoitus Helsingin Sanomissa

Julkaistu kategoriassa Uncategorized, kirjoittanut .

Tietoja pulkkiset

Pulkkisten sukuseura on rekisteröity 15.10.1996. Pulkkisten sukuseuran tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää yhteenkuuluvaisuuden tunnetta jäsentensä keskuudessa. Sukuseura ry:n kotipaikka on Kuhmo ja toimialueena koko maa.