TERVETULOA Pulkkisten sukujuhlille Siilinjärven Vuorelaan 18. – 19.06-2016

Hyvät Pulkkisten sukuun kuuluvat!

Pulkkisten 10. sukukokous ja -juhla pidetään Siilinjärven Vuorelassa, Kunnonpaikassa 18. – 19.06.2016.

Sukujuhlien alustavaan ohjelmaan sisältyy lauantaina luento Pulkkisten sukulaisuuksista DNA- tutkimuksen valossa, sukututkimusnäyttelyyn tutustuminen, perinteinen sukukokous, laivaristeily ja ohjelmallista iltaohjelmaa. Sunnuntain ohjelmaan sisältyy sukupuun istutus, Jumalanpalvelukseen ja sukujuhlaan osallistuminen. Lisätietoja ohjelmasta löytyy tämän sivun alalaidasta.
Sukujuhlia koskeva tiedote

Ilmoittautuminen

Sukujuhlien järjestelyjä ja tarjoilujen järjestämistä varten toivomme ilmoittautumisia 10.5.2016 mennessä oheisella lomakkeella tai sähköpostitse. Lomakkeen tai sähköpostin voi toimittaa kirjeen lopussa mainituille henkilöille.
ilmoittautumislomake-sukujuhlat2016

Osallistumismaksu

Sukuseura joutuu perimään kustannusten kattamiseksi osallistumismaksun, joka on molempien päivien osallistumisesta 75 €/henkilö, pelkän lauantain osallistumisesta on 50 €/henkilö ja pelkän sunnuntain osallistumisesta 25 €/henkilö. Lapset (4 – 14 v) maksavat puolihinnan. Osallistumismaksu kattaa molempien päivien ohjelmatarjonnan ja ruokailut.  Osallistumismaksu pyydetään suorittamaan sukuseuran tilille 25.5.2016 mennessä.

Majoitusmahdollisuudet Kylpylähotelli Kunnonpaikassa

huonetyyppi hinta/huone/yö sisältää
1 hh 85 € majoitus, aamiainen, kylpylän ja kuntosalin käyttö
2 hh 99 € majoitus, aamiainen, kylpylän ja kuntosalin käyttö
Lapset 4 – 14 v 20 €/lapsi lisävuoteella, samassa huoneessa
Lapset 0 – 3 v 10 €/lapsi sänky

Matkailuvaunussa majoittuville henkilöille on varattu paikkoja hotellin edustalla olevista vaunupaikoista.

HUOM! Jokainen varaa itse majoituksensa suoraan kylpylähotelli Kunnonpaikasta. Varauksen tunnus ”Pulkkisten sukuseura”. Edellä mainitut sopimushinnat ovat voimassa 15.05.2016 saakka. Yhteystiedot Kylpylähotelli Kunnonpaikka, Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela, puh 017 476 111, nettisivut www.kunnonpaikka.com, sähköposti myynti@kunnonpaikka.com

Ole hyvä ja laita viesti kiertämään Pulkkisille, jotka kenties vielä eivät ole seuramme jäseniä ja näin ollen eivät ole jakelulistallamme. Välitä tietosi myös sukuseuramme jäsenasioiden hoitajalle tai alla oleville seuran hallituksen jäsenille. Yhdessä toimien saamme kohdata toisemme ikimuistoisilla sukujuhlilla Savon maalla. Lisätietoja sukuseurastamme löytyy näiltä sukuseuran nettisivuilta.

www.pulkkistensukuseura.net ja Facebookista http://www.facebook.com/pages /Pulkkisten-sukuseura-ry/215776961770672 tai fb-haulla ”Pulkkisten sukuseura ry”.

Meillä on juhlilla myös Pulkkisten Sukuseuran aivan uusia myyntituotteita.

Tuothan mukanasi sukututkimuksen näyttelymateriaalia; näyttelyn pystytys lauantaina aamulla.

Otamme kiitollisina vastaan myös arpajaispalkintoja.

Tervetuloa sukujuhlille!

Annikki Pulkkinen, sukuseuran pj,  vastaanottaa sukujuhlien ilmoittautumislomakkeet
varpuannikki.pulkkinen@gmail.com  Osoite: Lehtokatu 24 B 9, 94100 KEMI

Veikko Pulkkinen, varapuheenjohtaja vastaa juhlien järjestelyjä koskeviin tiedusteluihin