Sukujuhla 2016 Siilinjärvellä

Pulkkisten sukuseuran seuraavaa sukukokousta ja sukujuhlaa vietetään Siilinjärvellä Vuorelassa. Juhlan ajankohta on 18 – 19.6.2016 ja juhlapaikka on Siilinjärven Vuorelassa Kunnonpaikassa, 10 km Kuopiosta pohjoiseen. Kutsumme mukaan kaikki Pulkkisten sukuihin kuuluvat ihmiset kautta maapallon. Juhla alkaa kokoontumisella Kunnonpaikkaan, juhlan päätapahtumapaikalle, lauantaina 18.6. klo 9.30 alkaen.

Ilmoittautumis- ja maksutiedot sekä tarkempi ohjelma lähetetään seuraavassa jäsenkirjeessä.

Juhlan yhteydessä on myös sukututkimusnäyttely, johon jokaisella on mahdollisuus tuoda oman sukuhaaransa sukututkimusaineistoja. Aineistoja on mahdollista ripustaa seinille tai laittaa esittelypöydille. Näyttelyn pysytys tapahtuu lauantaina aamupäivällä ja näyttelyyn tutustuminen on mahdollista koko juhlan ajan.

Jokainen varaa itse oman majoituksensa suoraan majoituspaikasta, varauksen tunnus ”Pulkkisten sukuseura”. Varaukset 15.5.2016 mennessä. Yhteystiedot: Kylpylähotelli Kunnonpaikka, Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela, puh. 017 476 111, nettisivut www.kunnonpaikka.com, sähköposti myynti@kunnonpaikka.com

Lisätietoja:

Tiedusteluihin järjestelyiden suhteen vastaavat Marja-Liisa Koponen (puh 0400-544059 ja s-posti marja-liisa.koponen@koti.fimnet.fi) tai Veikko Pulkkinen (0400 678812 ja s-posti vesiveko@gmail.com).