Lauantaina 12.12.2015 julkistettiin Imatran Vuoksenniskalla Rautjärven ja Ruokolahden Pulkkisten sukukirja.  Vuosia kestänyt työ herätti paljon kiinnostusta. Julkistamistilaisuudessa oli paikalla oli noin 130 henkilöä.
Jonotus
Kirjasta on otettu 400 kappaleen painos, joista noin 350 jaettiin ennakkotilaajille.

Sukukirjan idea lähti liikkeelle Ruokolahdella pidetyn Pulkkisten sukuseuran sukukokouksen aikaan kesällä 2007.

Sukukirjaan on koottu suvun noin 8000 nimen sukutaulusto. Lähtökohtana on Rautjärven Kopsalaan pikkuvihan jälkeen muuttanut Johan Pulckin (s. 1686) ja hänen kolme poikaansa. Vuoden 1751 henkikirjassa Kopsalassa on henkirahan maksajana nämä kolme veljestä, Lars, Petter ja Tobias. Kirjan valokuvat, tarinat ja sukutaulut on jäsennetty näiden kolmen veljeksen mukaan.

toimituskunt

Sukukirjan toimituskunnassa olivat mukana:
Merja Asikainen, Leena Vento, Arja Mukala, Anneli Pulkkinen, Kaapo Pulkkinen, Kimmo Pulkkinen, Raimo Manninen, Olavi Siisiäinen, Tauno Siisiäinen ja Seija Högfors.

Lisätietoja: Kaapo Pulkkinen, p: 0400-255982, kaapo.pulkkinen@pp.inet.fi

2 ajatusta artikkelista “Kopsalan Pulkkiset -kirja herättää eloon Ruokolahden ja Rautjärven Pulkkisten sukuhaaran

1. pulkkiset Kirjoittaja

Hei Marja.

Pahoittelen, että vastaus tulee näin myöhään. Sukuseuran sivujen päivittämiseen ei ole kovin paljoa aikaa työelämän ohessa. Fb-sivuja päivitän useammin. : )
      Sukukirjasta on otettu tietyn suuruinen painos. Kirjaprojektista vastasivat Rautjärvi-Ruokolahden seudun Pulkkiset.
      Voit kysyä lisätietoja esim. Kaapo Pulkkinen, p: 0400-255982, kaapo.pulkkinen@pp.inet.fi

Toivottavasti saat vielä kirjan , jos olet siitä kiinnostunut.
      Ystävällisesti tervehtien
      Ritva-Liisa Pulkkinen