Jäsenkirje 2014

cropped-pulkkisten-sukuvaakuna-40.jpg                                                             JÄSENKIRJE 1/2014

Hyvä Pulkkisten Sukuseuran jäsen

Kuhmon Lentiiran sukukokouksessa valittu hallitus on aloittanut toimintansa. Sukuseuran hallitukseen kuuluvat Terttu Honkasaari Vantaalta, Marja-Liisa Koponen Hiltulanlahdesta, Annikki Pulkkinen Kemistä, Esa Pulkkinen Joensuusta, Ilmo Pulkkinen Kuhmosta, Jyrki Pulkkinen Helsingistä, Ritva-Liisa Pulkkinen Lappeenrannasta ja Veikko Pulkkinen Karttulasta.  Yhteystietomme ovat tämän kirjeen lopussa. Otahan meihin yhteyttä sukuseurasioissa.

Sukukokous linjasi kolmivuotiskauden toimintasuunnitelmaa. Lisätietoja löytyy sukuseuran verkkosivuilta.

Seuraava Pulkkisten sukujuhla järjestetään vuonna 2016. Lentiiran kokouksen keskusteluissa nousi esillä useita vaihtoehtoisia paikkakuntia, kuten Lahti, Seinäjoki, Jyväskylän seutu, Kuopio ja Savonlinna.  Lopullinen kokouspaikkakunta pyritään päättämään syyskuun 2014 aikana. Otahan kantaa sukujuhlien järjestämispaikkakunnasta.

Sukuseuran tiedottaminen hoituu jäsenkirjeiden ja sähköisten välineiden kautta. Sukuseuralle on avattu sivustot https://pulkkistensukuseura.net/ ja Facebookiin nimellä Pulkkisten sukuseura. Toivotamme tervetulleiksi entiset ja uudet jäsenet tutustumaan sivustoihin, liittymään jäseneksi ja toimittamaan Pulkkisiin liittyvää materiaalia. Facebook- sivuilla voi käydä sukuun liittyvää keskustelua.

Sukuseura on keskustellut sukujulkaisun toteuttamisesta. Asiaa valmistelemaan on asetettu työryhmä, jonka työn tuloksista kuullaan lisää syksyn aikana sähköisten sivustojen kautta. Sukujulkaisun alueellinen kehittämistyö on käynnistynyt Rautjärven ja Ruokolahden Pulkkisten keskuudessa. Työn etenemisestä saadaan lisätietoja syksyn kuluessa.

Sukuseuralla on myynnissä mm sukuviirejä ja isännänviirejä. Tuotteiden myyntiä pyritään siirtämään verkkokauppaan. Valmistelutyö on käynnissä. Kerromme lisää asiasta syksyn aikana.

Tämän jäsenkirjeen mukana on kuluvan vuoden jäsenmaksun pankkisiirtolomake. Jäsenmaksusta 5 euron osuus kartuttaa sukujulkaisurahastoamme. Tarkistahan yhteystietosi oikeellisuus ja tee mahdolliset korjaukset jäsenrekisterin hoitajalle.

Anna sanan kiertää sukuseurastamme ja pidetään yhteyttä!

Pulkkisten sukuseuran hallitus

 

Nimi tehtävä sähköposti puhelin
Annikki Pulkkinen puheenjohtaja varpuannikki.pulkkinen@gmail.com 050 5176867
Veikko Pulkkinen varapuheenjohtaja vesiveko@gmail.com 0400 678812
Jyrki Pulkkinen sihteeri pulkkinenjyrki@gmail.com 040 3520407
Terttu Honkasaari rahastonhoitaja (myös jäsenrekisteriasiat) thonkasaari@hotmail.com 050 3070349
Ritva-Liisa Pulkkinen tiedottaja rille@windowslive.com 040 5564694
Marja-Liisa Koponen jäsen marja-liisa.koponen@koti.fimnet.fi 0400 544059
Esa Pulkkinen jäsen pulkkinenesajuhani@gmail.com 050 3675229
Ilmo Pulkkinen jäsen ilmo.pulkkinen@gmail.com 040 5336390

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s