Pulkkisten sukuseura kokoontui juurillaan Kuhmossa 15.6.-16.6.2013

Pulkkiset kokoontuivat yhdeksänteen sukujuhlaan Kuhmon Lentiirassa 15.6. -16.6.2013.
Juhlapaikkana oli Lentiiran kirkko. Sukuseuran sukujuhlia vietetään joka kolmas vuosi. Edellinen sukujuhla oli Helsingissä vuonna 2010.

Sukujuhlan yhteydessä pidetyssä  vuosikokouksessa valittiin seuralle uusi johtokunta. Kokouksesta enemmän SUKUJUHLAT sivulla.

Sukujuhlassa oli myös mahdollisuus tutustumiskierrokseen Lentiiraan. Ensimmäisen juhlapäivän päivällinen nautittiin  Lentiiran lomakylässä. Yhteisessä illanvietossa esiintyi näyttelijä Eero Schroderus Suomussalmelta.

Sunnuntain ohjelma alkoi lipunnostolla ja sukupuun istutuksella kirkkopuistoon. Lentiiran kirkossa pidetyssä messussa saarnasi Mikkelin hiippakunnan emeritus piispa Voitto Huotari.
Sukujuhlan puhujana oli Kainuun Sanomien päätoimittaja Markus Pirttijoki.